Holmestrand kommune Brukerstyrt personlig assistanse

Vil du bli en i mitt team?

Tilkallingsvikarer som Brukerstyrt personlig assistanse (BPA)

En BPA ordning skal bidra til å gi mennesker med assistansebehov muligheten til å leve et aktivt og mest mulig uavhengig liv. Med en BPA ordning er det bruker eller medarbeidsleder som organiserer, og leder det daglige arbeidet i tett samarbeid med Holmestrand kommunen som er arbeidsgiver.

Om stillingen

Jeg er en mann i 40 åra som søker BPA assistenter. Hos meg vil du få variert arbeid, alt fra husarbeid, personlig stell, lage mat og ulike andre aktiviteter jeg har behov for at du tilrettelegger eller utfører. Jeg har behov for at du kan jobbe selvstendig, og er praktisk anlagt og vant til å holde en husholdning i orden sammen med meg. Arbeidsdagen blir en blanding av rutine, og kunne ta ting på sparket.

Arbeidstid: morgen, kveld og helger. 

Krav til kvalifikasjoner

Utdanning er ingen forutsetning

  • God norsk muntlig kommunikasjonsevne
  • Førerkort klasse B helst med manuell gir
  • Det må fremvises gyldig politiattest før oppstart i.h.h.t lov om helsepersonell 

Personlige egenskaper

  • Pålitelig
  • Vise engasjement og initiativ
  • Ha utholdenhet og tålmodighet
  • Sporty og aktiv
  • Fleksibel

Personlig egnethet vektlegges. 

Annet

Lønn etter tariff/avtale. Medlemskap i god pensjonsordning i KLP. Fra lønnen trekkes 2 % innskudd til pensjonsordning. Arbeidstakere ansettes i kommunen på de vilkår og med de rettigheter og plikter som følger av overenskomster, reglementer og lover.

Attester og vitnemål tas med ved et eventuelt intervju. Kommunen er opptatt av mangfold og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uansett alder, kjønn, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn. Vi jobber sammen for et godt og inkluderende arbeidsmiljø.

Søkerlister med opplysninger om navn, alder, stilling eller yrkestittel og bosted- eller arbeidskommune for hver søker er offentlig iht. offentleglova. Det kan gjøres unntak dersom søker anmoder om dette og grunngir dette i søknaden. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søkeren varsles om dette.

Del på:

Referansenummer:

23/8734

Fylke:

  • Vestfold og Telemark

Jobbtype:

Ekstrahjelp

Heltid/Deltid:

Ved behov

Arbeidstid:

Varierende arbeidstid

Søknadsfrist:

24.09.2023

Arbeidssted:

Holmestrand kommune

Kontaktpersoner:

Konsulent Hilde Iversen

mob: +47 47850155

Adresse:

Rådhusgaten 11 3080 Holmestrand

Kart: