Holmestrand kommune Springvannsløkka

Vikarutlysning ved Springvannsløkka

Virksomhet habilitering har ni døgnbemannede botilbud. Habilitering drifter også et aktivitetssenter og koordinerer støttekontakt- og avlastningstilbud. Fem av boligene er lokalisert i Holmestrand. To av boligene ligger i kort avstand fra Hof sentrum. To boliger ligger i Sande sentrum.

Fakta om stillingene

Ved vårt tjenestested Springvannsløkka 29 i Hof har vi behov for å rekruttere nye vikarer. Vi ligger sentralt til midt i Hof sentrum og er en liten bolig med fire leiligheter.

Vi har behov for flere vikarer i forbindelse med sykdom og ferieavvikling. Det er en forutsetning at søkeren kan jobbe sommer 2024. Dette er turnusstillinger med arbeid på dag, kveld, natt og i helger. Vi har spesielt behov for å knytte til oss personer som kan vikariere for våre nattevakter. Våre vakter varierer fra ordinære vaktlengder på 8 timer til langvakter på 12,5 timer.

Vi kan tilby ett godt arbeidsmiljø med spennende og varierte arbeidsoppgaver.

Som ansatt ved Springvannsløkka vil du bistå ulike brukere med varierende bistandsbehov i å ivareta deres ressurser og styrker.  Du vil veilede og bistå den enkelte til å bruke og utvikle egne evner for å oppleve mestring i eget liv. Du skal tilrettelegge aktiviteter ut fra den enkeltes behov.

 Du vil bistå med blant annet daglige gjøremål, renhold, stell, ernæring, aktivisering og transport.

Krav til kvalifikasjoner

  • Vernepleier, sykepleier, helsefagarbeider/hjelpepleier. Andre søkere med sosialfaglig og/eller pedagogisk høyskoleutdanning vil bli vurdert.
  • Studenter innen vernepleie/sykepleie. Søkere i et utdanningsløp mot helsefagarbeider og studenter innen sosialfaglig og/eller pedagogisk høyskoleutdanning vil bli vurdert.
  • Søkere som har erfaring med arbeid med mennesker med ulike bistandsbehov.
  • Førerkort klasse B

Ved eventuell tilsetting kreves

  • Politiattest i.h.h.t lov om helsepersonell
  • Førerkort
  • Gjennomført KS- e-læringskursene: "Kompetansehevende tiltak i tjenestene for personer med utviklingshemming" og "kurs i legemiddelhåndtering".
  • Bestått passeringstest i legemiddelhåndtering som vil bli arrangert av Virksomhet habilitering.  

Personlige egenskaper

  • Er ansvarsbevisst og selvstendig.
  • Er fleksibel på arbeidssted og arbeidsoppgaver ved behov.

Det legges avgjørende vekt på personlig egnethet samt hvordan søker vil utfylle personalgruppen for øvrig.

Annet

Lønn etter tariff. Medlemskap i god pensjonsordning i KLP. Fra lønnen trekkes 2 % innskudd til pensjonsordning. Arbeidstakere ansettes i kommunen på de vilkår og med de rettigheter og plikter som følger av overenskomster, reglementer og lover.

Attester og vitnemål tas med ved et eventuelt intervju. Kommunen er opptatt av mangfold og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uansett alder, kjønn, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn. Vi jobber sammen for et godt og inkluderende arbeidsmiljø.

Søkerlister med opplysninger om navn, alder, stilling eller yrkestittel og bosted- eller arbeidskommune for hver søker er offentlig iht. offentleglova. Det kan gjøres unntak dersom søker anmoder om dette og grunngir dette i søknaden. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søkeren varsles om dette.

Del på:

Referansenummer:

24/436

Fylke:

  • Vestfold
  • Telemark

Jobbtype:

Ekstrahjelp

Heltid/Deltid:

Ved behov

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

31.05.2024

Arbeidssted:

Holmestrand kommune

Kontaktpersoner:

Avdelingsleder Carina Flåten

tlf: +47 33053201

mob: +47 47820406

Adresse:

Springvannsløkka 29 3090 Hof Holmestrand

Kart: